Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

04.06.2021

Ανακοίνωση περί εκλογών Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Φοιτητών/-τριών Ιστορίας-Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

η χθεσινή (2/6/2021) απολογιστική Γενική Συνέλευση αποφάσισε τα ακόλουθα σχετικά με τη διεξαγωγή των επικείμενων εκλογών στο Σύλλογο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 (9/6/2021) και ώρες 08.00 - 19.00 στον χώρο έξω από το γραφείο του Συλλόγου (αίθουσα 418), στο αίθριο του τετάρτου ορόφου της Φιλοσοφικής. Κατά συνέπεια, όλοι οι συνάδελφοι και όλες οι συναδέλφισσες Α΄ και Β΄ Κύκλου (μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες) καλούνται στην κάλπη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου (υποχρέωση που μπορούν να τακτοποιήσουν επί τόπου την ημέρα των εκλογών καταβάλλοντας 3 ευρώ ως συνδρομή). Πιο συγκεκριμένα, δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι/-ες οι μεταπτυχιακοί/-ές και διδακτορικοί/-ές φοιτητές/-τριες των χωρίς δίδακτρα προγραμμάτων του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΕΚΠΑ. Ακόμα, δικαίωμα ψήφου έχουν οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες από τα ακόλουθα διατμηματικά ΠΜΣ: "Διαχείριση Μνημείων: Αρχαιολογία, πόλη και αρχιτεκτονική" και "Μουσειακές σπουδές".

Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να καταθέσουν ψηφοδέλτια μέχρι και την Τρίτη 8 Ιουνίου στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού (PMS-Hist-Arch[at]arch.uoa[dot]gr). Η εφορευτική επιτροπή θα παραλάβει τα ψηφοδέλτια από εκεί. Η εκτύπωση και η προσκόμιση των ψηφοδελτίων το πρωί των εκλογών είναι ευθύνη του κάθε συνδυασμού. Όποιος συνδυασμός το επιθυμεί, μπορεί να απευθυνθεί στα μέσα επικοινωνίας του συλλόγου (email (postgradsociety[at]gmail[dot]com), facebook), έτσι ώστε να κοινοποιηθεί οποιαδήποτε ανακοίνωση.

Από την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή

Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών
Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
mail: postgradsociety[at]gmail[dot]com