Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

26.02.2020

Ανακοίνωση ΠΜΣ «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία και Ιστορία της Τέχνης» 28-2-2020

Οι προγραμματισμένες διαλέξεις του καθηγητή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου, Davide Cadeddu, αναβάλλονται. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησής τους.

 

Ο καθηγητής Davide Cadeddu του Πανεπιστημίου του Μιλάνου (Università degli Studi di Milano- State University of Milan) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + θα προσφέρει δύο μαθήματα-διαλέξεις στο μεταπτυχιακό μάθημα του καθ. κ. Ευ. Χατζηβασιλείου και στο προπτυχιακό μάθημα του αν. καθ. κ. Β. Καραμανωλάκη.

Η πρώτη διάλεξη-μάθημα, με τίτλο "Beyond Benedetto Croce: Political Ideologies and Italian Historiography (1946-1991)", θα πραγματοποιηθεί στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών την Τρίτη, 3 Μαρτίου, στην αίθουσα 612, στις 18.00.
Η δεύτερη διάλεξη-μάθημα, με τίτλο "'All History is Contemporary History': the Italian Historicism (1917-1945)", θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Αρχείο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Σκουφά 45), την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, στις 14.00.

Είστε όλοι και όλες ευπρόσδεκτοι/ες