Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

31.10.2022

Εαρινό σχολείο με θέμα Archaeological Heritage Preservation and Cultural Heritage Discourses

προθεσμία: 30 Ιανουαρίου 2023

Το Διεθνές Ερευνητικό Πρόγραμμα The Construction of Knowledge in Archaeology and Art History in Southeastern Europe (https://cas.bg/en/programme/the-construction-of-knowledge-in-archaeology-and-art-history-in-southeastern-europe/), το οποίο λειτουργεί από το 2020 υπό τη διεύθυνση του καθ. Δ. Πλάντζου (ΕΚΠΑ) και του Δρ Gheorghe Alexandru Niculescu (Βουκουρέστι), οργανώνει στη Σόφια της Βουλγαρίας εαρινό σχολείο με θέμα Archaeological Heritage Preservation and Cultural Heritage Discourses (24-30 Απριλίου 2023).

Το σχολείο απευθύνεται σε μτπ φοιτητές/τριες, υποψήφιους/ες διδάκτορες, καθώς και πρόσφατους/ες διδάκτορες από τους χώρους της ιστορίας, της αρχαιολογίας, της ιστορίας της τέχνης, κσι της πολιτισμικής διαχείρισης. Η επιλογή των φοιτητών/τριών γίνεται μετά από αίτηση προς το πρόγραμμα (προθεσμία: 30 Ιανουαρίου 2023). Η μεταφορά και τα έξοδα διαμονής των φοιτητών/τριών καλύπτονται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις, βλ. εδώ: https://cas.bg/en/getty-cas-open-call-spring-school-2023/