Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

08.11.2021

Έναρξη δηλώσεων μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-2022

10 έως 30 Νοεμβρίου 2021

Οι δηλώσεις των μεταπτυχιακών σεμιναριακών μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου 2021-22 θα διαρκέσουν από 10 έως 30 Νοεμβρίου 2021.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να δηλώσουν ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ να γνωστοποιήσουν άμεσα τον τίτλο και τον διδάσκοντα του σεμιναρίου στην Γραμματεία ώστε το σεμινάριο να γίνει διαθέσιμο στην ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Τα σεμιναριακά μαθήματα που μπορούν να επιλέξουν οι φοιτητές από άλλα μεταπτυχιακά προγράμματα θα πρέπει επίσης να γνωστοποιηθούν στην Γραμματεία, αφού εξασφαλιστεί ότι αντιστοιχούν με 15 πιστωτικές μονάδες (15 ects)/ανά μάθημα.

Οι φοιτητές θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις δηλώσεις τους ελέγχοντας ότι τα δηλωθέντα μαθήματα δεν έχουν παραμείνει στο "καλάθι" τους. Να αποφεύγεται η δήλωση των μαθημάτων μέσω κινητού τηλεφώνου, καθώς δεν είναι πάντα εφικτή η εμφάνιση πλήρους οθόνης, με αποτέλεσμα η υποβολή της δήλωσης να παραμένει ανολοκλήρωτη.

Για τα μαθήματα τα οποία δεν θα δηλωθούν κατά το ανωτέρω διάστημα δεν θα είναι εφικτή η καταχώρηση της βαθμολογίας από τους διδάσκοντες.

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες

ή ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας: http://www.arch.uoa.gr/fileadmin/arch.uoa.gr/uploads/metaptyxiakes_spoudes/puxida/puxida_odhgies_xrhshs.pdf