Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

21.11.2018

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ SYLFF ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

 Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Η διοικούσα επιτροπή του προγράμματος υποτροφιών Ryoichi Sasakawa Young Leaders Fellowship Fund (SYLFF) έχει τη χαρά να προκηρύξει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 στο πλαίσιο του Προγράμματος SYLFF του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  έξι (6) υποτροφίες, κάθε μία ύψους 8.300 δολαρίων σε φοιτητές μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σε κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες.

 Παρακαλώ πολύ όπως μεριμνήσετε για την προώθηση των συνημμένων εγγράφων (της Πρόσκλησης και της Αίτησης Υποβολής Υποψηφιοτήτων για Χορήγηση Υποτροφιών SYLFF) στις αρμόδιες υπηρεσίες του Τμήματός σας το συντομότερο δυνατόν, ώστε να ενημερωθούν οι μεταπτυχιακοί και διδακτορικοί φοιτητές.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στις αντίστοιχες Γραμματείες των Τμημάτων ορίζεται η Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα SYLFF μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Μαρία Βαρδάκη, υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του προγράμματος, Τμήμα Ευρωπαϊκών & Διεθνών Σχέσεων, τηλ. 210 3689731, email: mvardaki@uoa.gr,  ενώ σχετικές πληροφορίες παρέχονται και μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση http://www.interel.uoa.gr/dpt-intern-eu/inter-bil/programma-sylff.html

 

Αίτηση Υποβολής Υποψηφιότητας