Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για μεταπτυχιακούς φοιτητές

14.05.2018

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ανασκαφή 2018 του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα

για το διάστημα από 25 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου.

Ανακοίνωση Πρόσκλησης Συμμετοχής

στην Ανασκαφή 2018

του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα

Η συστηματική ανασκαφή του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας και διευθύνεται από την Δρ. Ιφιγένεια Δεκουλάκου, Επίτ. Δ/ντρια Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΑ, πρόκειται να συνεχισθεί κατά το διάστημα του Ιουνίου και Ιουλίου 2018.

          Στην ανασκαφή καλούνται να συμμετάσχουν και ολιγάριθμοι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΠΚΑ, συγκεκριμένα για το διάστημα από 25 Ιουνίου έως 27 Ιουλίου. Προτεραιότητα συμμετοχής θα δοθεί στους συμμετέχοντες της περυσινής ανασκαφικής περιόδου.

          Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή α) αποστέλλοντας σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα και σημειώνοντας β) το διάστημα της διαθεσιμότητάς σας (τουλάχιστον δύο εβδομάδων) και γ) τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pelly_fotiadi[at]yahoo[dot]com Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω της ίδιας διεύθυνσης.

 

εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας

Πέλλη Φωτιάδη

αρχαιολόγος Εφορεία Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, ΥΠ.ΠΟ.Α.