Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για προπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

20.09.2022

Εγγραφές πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2022-2023

Αγαπητοί νεοεισερχόμενοι φοιτητές και φοιτήτριες,

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας στο Παν/μιο Αθηνών στο Ακαδημαϊκό Έτος 2022-2023 θα σας σταλεί ενημέρωση μέσω SMS και email στα στοιχεία που δηλώσατε στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας. Το μήνυμα θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Μητρώου σας και τη σελίδα στην οποία θα μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες. Ο  Αριθμός Εγγραφής που θα σας ζητηθεί είναι τα τελευταία 5ψηφία του Αριθμού Μητρώου σας.

Η αποστολή των SMS / emails αναμένεται να γίνει το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδος και αφού πρώτα αποσταλούν τα στοιχεία των εγγεγραμμένων φοιτητών από το Υπουργείο Παιδείας στο Παν/μιο Αθηνών.

Όταν λάβετε την ενημέρωση θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα https://webadm.uoa.gr/ και να υποβάλλετε Αίτηση Νέου Λογαριασμού ως Προπτυχιακός Φοιτητής. Με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσετε  ηλεκτρονικό λογαριασμό στο Παν/μιο και δικαίωμα πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Παν/μιου (https://www.uoa.gr/foitites/ilektronikes_ypiresies/). 

 

Ανακοίνωση Γραμματείας

Καλούνται οι επιτυχόντες φοιτητές πανελλαδικών εξετάσεων ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική τους εγγραφή να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος (3ος όροφος, γραφείο 304), ώρα 11.00-14.00΄, οι ίδιοι ή νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία-ταυτοποίηση των στοιχείων τους,  ως εξής:

  • 26-09-2022 (Επώνυμο από Α-ΚΙ)
  • 27-09-2022 (Επώνυμο από ΚΛ-ΠΑ)
  • 28-09-2022 (Επώνυμο από ΠΕ-Ω)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του Υπουργείου Παιδείας  και Θρησκευμάτων.
  • Ευκρινές αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 

Αθήνα 20-9-2022

Από τη Γραμματεία