Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για προπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

23.11.2020

Επείγουσα τελική ανακοίνωση σε σχέση με την Πρακτική Άσκηση φοιτητών Κατ/σης Ιστορίας ακαδ. έτους 2020 -2021

Μετά τις τελευταίες δεινές εξελίξεις στον τομέα της δημόσιας υγείας, η Πρακτική Άσκηση φοιτητών Κατεύθυνσης Ιστορίας θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ τον Δεκέμβριο του 2020, κατά τις ημέρες και ώρες που έχει ανακοινωθεί, ΜΟΝΟΝ στον Β' και Γ' Κύκλο (από Δευτέρα 7/12 έως και Πέμπτη  17/12) και ΜΟΝΟΝ για τους τελειόφοιτους φοιτητές (τους εγγραφέντες, δηλαδή, από το ακαδ.έτος 2016 -2017 και πριν). Οι υπόλοιποι θα παρακολουθήσουν την Άσκηση την άνοιξη, περί τον μήνα Μάιο 2021, μόλις οι συνθήκες επιτρέψουν να πραγματοποιηθεί. Θα υπάρξει ανακοίνωση επ' αυτού τον  Φεβρουάριο ή Μάρτιο 2021. Τον Ιανουάριο 2021, στις εξετάσεις του μαθήματος "Μεθοδολογία της Ιστορίας" (διδ. αναπλ. Καθηγητής Βαγγέλης Καραμανωλάκης) μπορούν να προσέλθουν όλοι οι επιθυμούντες να εξετασθούν, ανεξαρτήτως εάν παρακολούθησαν την Πρακτική Άσκηση ή όχι, ωστόσο ο διδάσκων θα καταθέσει στη Γραμματεία τούς βαθμούς μόνον όσων έχουν παρακολουθήσει την Πρακτική Άσκηση. Οι βαθμοί των υπολοίπων θα ανακοινωθούν μεν στην Ηλεκτρονική Τάξη του μαθήματος, αλλά θα προωθηθούν στην Γραμματεία τον Σεπτέμβριο του 2021, αφού πρώτα έχει πραγματοποιηθεί η Πρακτική Άσκηση κατά μήνα Μάιο του 2021.
 Γενικά, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές ας παρακολουθούν τακτικά ανακοινώσεις του διδάσκοντος κ. Β. Καραμανωλάκη στην Ηλεκτρονική Τάξη (e -class) του μαθήματος "Μεθοδολογία της Ιστορίας".