Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για προπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

10.01.2018

Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση 25/1/2018

Σχεδιασμός Κέντρου Αριστείας για την Αρχαιολογία και την Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανατολικής Μεσογείου. Μορφωτικό Γραφείο Πρεσβείας Κυπριακής Δημοκρατίας Ξενοφώντος 2Α, 10557 Αθήνα Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Σχεδιασμός Κέντρου Αριστείας

για την Αρχαιολογία και την Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανατολικής Μεσογείου

 

Η Ερευνητική Μονάδα Αρχαιολογίας, του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου σας προσκαλεί σε ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνει στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος σχεδιασμού του Eastern Mediterranean Science, Engineering and Technology Centre of Excellence for Archaeology and Cultural Heritage, με το ακρωνύμιο MedSTACH ( www.medstach.eu).

 

Σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους για τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους του MedSTACH και τις επικείμενες δραστηριότητες της κοινοπραξίας. Επιπρόσθετα, η συνάντηση αποσκοπεί στην έναρξη διαλόγου μεταξύ των εταίρων του MedSTACH και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στα πεδία της αρχαιολογίας, των αρχαιολογικών και άλλων συναφών επιστημών και της διαχείρισης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς, για την καταγραφή απόψεων και προβληματισμών για το μέλλον της αρχαιολογίας. Βασικός στόχος είναι επίσης η διερεύνηση πιθανών συνεργασιών ανάμεσα στο MedSTACH και φορείς πολιτισμού και ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ελλάδα.

 

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στο «Σπίτι της Κύπρου»

Μορφωτικό Γραφείο Πρεσβείας Κυπριακής Δημοκρατίας

Ξενοφώντος 2Α, 10557 Αθήνα

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

10:00 π.μ. - 12:00 μ.μ.

 

ΠΑ μέχρι τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 στο  dikom[at]ucy.ac[dot]cy

 

Επισυνάπτεται η πρόσκληση και ενημερωτικό φυλλάδιο για το MedSTACH. Παρακαλώ όπως προωθήσετε την πρόσκληση και σε άλλα μέλη του οργανισμού σας που πιθανόν να ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στη συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,

Καθ. Βασιλική Κασσιανίδου