Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Ανακοινώσεις για προπτυχιακούς φοιτητές » Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

Προβολή ανακοίνωσης για προπτυχιακούς φοιτητές

15.04.2019

Πρόσκλησης Συμμετοχής στην Ανασκαφή 2019 του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα

Ανακοίνωση Πρόσκλησης Συμμετοχής

στην Ανασκαφή 2019

του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα

Η συστηματική ανασκαφή του Ιερού των Αιγυπτίων Θεών στον Μαραθώνα, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας και διευθύνεται από την Δρ. Ιφιγένεια Δεκουλάκου, Επίτ. Δ/ντρια Αρχαιοτήτων του ΥΠΠΟΑ, πρόκειται να συνεχισθεί κατά το διάστημα του Ιουνίου και Ιουλίου 2019.

           Στην ανασκαφή καλούνται να συμμετάσχουν και ολιγάριθμοι προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΠΚΑ, συγκεκριμένα για το διάστημα από 24 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου. Προτεραιότητα θα δοθεί στους συμμετέχοντες των προηγούμενων ανασκαφικών περιόδων.

           Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείσθε να δηλώσετε συμμετοχή α) αποστέλλοντας σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα και σημειώνοντας β) το διάστημα της διαθεσιμότητάς σας (τουλάχιστον δύο πενθημέρων) και γ) τα στοιχεία επικοινωνίας σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: pelly_fotiadi@yahoo.com. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω της ίδιας διεύθυνσης.

 

Εκ μέρους της επιστημονικής ομάδας της ανασκαφής

Πέλλη Φωτιάδη

αρχαιολόγος ΕΦΑΑΝΑΤ, ΥΠ.ΠΟ.Α.