Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Δραστηριότητες » Προβολή Δραστηριότητας Τμήματος

Προβολή δραστηριότητας του Τμήματος

28.06.2019

Ανακοίνωση για το πρόγραμμα «ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ» Κύκλος 6ος/2019

Αθήνα, 28/6/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΙΣΤΟΡΙΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ»

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα «Ιστορίης Επίσκεψις: μια επαναπροσέγγιση της Ιστορίας, των προβλημάτων και των μεθόδων της». Για το ακαδ. έτος 2019-20, το πρόγραμμα απευθύνεται σε Δασκάλους στη Δημόσια και Ιδιωτική Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην κατηγορία «ΠΕ70 Δασκάλων» καθώς και σε Καθηγητές στη Δημόσια και Ιδιωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στην κατηγορία «ΠΕ02 Φιλολόγων». Όπως και τα προηγούμενα έτη, προσφέρεται δωρεάν στους συναδέλφους της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σημειώνεται ότι από το τρέχον ακαδ. έτος παρόμοια προγράμματα εντάσσονται αποκλειστικά στη δραστηριότητα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΜ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας έχει υποβάλει το σχετικό αίτημα για την έγκριση του προγράμματος από το ΚΕΔΙΒΜ. Ωστόσο, καθώς η έναρξη της επιμόρφωσης προβλέπεται για τα τέλη του Σεπτεμβρίου, και για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος, παρακαλούμε τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://forms.gle/rr7rQcLWpKWW7mdP9 από την 10η Ιουλίου έως την 13η Σεπτεμβρίου 2019, ώστε να ολοκληρωθεί και από μέρους μας η σχετική προεργασία.

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας

Καθηγητής Ευάνθης Χατζηβασιλείου