Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Δραστηριότητες » Προβολή Δραστηριότητας Τμήματος

Προβολή δραστηριότητας του Τμήματος

07.12.2020

Διαδικτυακή εκδήλωση “To DELTA project και οι ψηφιακές δεξιότητες στον τομέα του Πολιτισμού και της Αρχαιολογίας”

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει ως συντονιστής, στο πλαίσιο το έργου DELTA! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 από τις 18:00 έως τις 20:00 διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας MS Teams.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το Τμήμα της Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εταίρος του έργου DELTA εκ μέρους της Ελλάδας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι η δήλωση συμμετοχής σας στη Φόρμα προεγγραφής! Ο σύνδεσμος (link) για την είσοδο σας στην πλατφόρμα MS Teams θα σας σταλεί πριν την έναρξη της εκδήλωσης*, στο email που έχετε δηλώσει στη φόρμα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους τους φοιτητές, αποφοίτους καθώς και το επιστημονικό και διδακτικό προσωπικό των Τμημάτων Αρχαιολογίας, Πολιτισμού και Τουρισμού.

*Προϋπόθεση για τη συμμετοχή:

Με τη συμμετοχή σας βεβαιώνετε ότι έχετε ενημερωθεί και συναινείτε για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και για τη χρήση του υλικού που θα παραχθεί στην ιστοσελίδα και στις σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης του έργου DELTA και της ερευνητικής ομάδας DAISSy , για τους σκοπούς διάχυσης και επικοινωνίας του έργου.

  • Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ
  • Κατεβάστε την αφίσα από εδώ και το πρόγραμμα από εδώ
  • Προεγγραφή στη φόρμα εδώ