Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Δραστηριότητες » Προβολή Δραστηριότητας Τμήματος

Προβολή δραστηριότητας του Τμήματος

25.02.2021

Διαδικτυακός διάλογος Μια συζήτηση για τα ελληνικά αρχαιολογικά μουσεία

1 Μαρτίου 2021, 18:30-20:30

Διαδικτυακός διάλογος

Μια συζήτηση για τα ελληνικά αρχαιολογικά μουσεία

1Μαρτίου 2021, 18:30-20:30

Διοργάνωση: Διιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μουσειακές Σπουδές, ΕΚΠΑ

Συντονισμός: Αναστασία Δρανδάκη, Μάρλεν Μούλιου

Το διιδρυματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μουσειακές Σπουδές του ΕΚΠΑ θεωρώντας απαραίτητη τη δημιουργία ενός πλαισίου για ουσιαστικό διάλογο γύρω από τα ελληνικά αρχαιολογικά μουσεία, οργανώνει με το θέμα αυτό τηλεματική δημόσια συζήτηση, την 1η Μαρτίου 2021 (18:30-20:30).

Προσκεκλημένοι ομιλητές: Εκπρόσωπος ηγεσίας ΥΠΠΟΑ, Δέσποινα Κουτσούμπα, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Αγγελική Κουκουβού, Αρχαιολόγος ΥΠΠΟΑ, Γιάννης Θεοχάρης, Αρχαιολόγος, ΥΠΠΟΑ, Δημήτρης Αθανασούλης, Αρχαιολόγος ΥΠΠΟΑ, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Χριστιανικής Αρχαιολογικής Εταιρείας, Μαρία Καραμανώφ, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, Εσθήρ Σολομών, Επίκουρη Καθηγήτρια Μουσειολογίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Παρέμβαση: Franscesco Muscolino, Διευθυντής Μουσείου Κάλιαρι, Ιταλία

Κριτικές επισημάνσεις (respondents): Γιώργος Παναγιάρης, Πρόεδρος Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής / Μέλος ΕΔΕ Διιδρυματικού ΠΜΣ Μουσειακών Σπουδών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση μέσω:

Την αφίσα της εκδήλωσης σχεδίασε η Όλια Ντακογιάννη, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Μουσειακών Σπουδών