Ελληνική αρχική σελίδα » Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες και Προκηρύξεις » Δραστηριότητες » Προβολή Δραστηριότητας Τμήματος

Προβολή δραστηριότητας του Τμήματος

23.06.2017

Τελετή εορτασμού της 30ης επετείου του προγράμματος Θ.Υ.Ε.Σ.Π.A.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 Κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου (Πανεπιστημίου 30)

Τελετή εορτασμού της 30ης επετείου του προγράμματος Θ.Υ.Ε.Σ.Π.A.


Tην Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30), θα πραγματοποιηθεί η τελετή εορτασμού της 30ης επετείου του προγράμματος Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α. (Θερινές Υποτροφίες Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών).

Το Πρόγραμμα Θ.Υ.Ε.Σ.Π.Α. (Θερινές Υποτροφίες Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών) που λειτουργεί από το έτος 1988 έχει σκοπό την εξοικείωση ξένων ελληνιστών με τον Νεοελληνικό Πολιτισμό, τη Νέα Ελληνική Γλώσσα, τη Λογοτεχνία, την Ιστορία και την Τέχνη. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές και μέλη του διδακτικού προσωπικού των Τμημάτων ξένων Πανεπιστημίων, στα οποία διδάσκονται γνωστικά αντικείμενα που έχουν σχέση με τις Ελληνικές σπουδές.

Κατά τη διάρκεια των είκοσι εννέα χρόνων λειτουργίας του προγράμματος έχουν παρακολουθήσει τα μαθήματα 6.133 σπουδαστές, από τους οποίους ορισμένοι ελληνικής καταγωγής, προερχόμενοι από 654 Ιδρύματα από 78 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες:

 

Πρόσκληση