ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11-14/6/2024

Διεξαγωγή μαθημάτων 11-14/6/2024

Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν το επόμενο διάστημα και βλάβης του κεντρικού συστήματος ψύξης της Φιλοσοφικής Σχολής, τα μαθήματα θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως κατά τις ημέρες Τετάρτη 12/6, Πέμπτη 13/6 & Παρασκευή 14/6, σύμφωνα με απόφαση της Κοσμητείας της Σχολής.

Για τα μαθήματα της Τρίτης 11/6 θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις από τις/τους διδάσκουσες/διδάσκοντες μέσω της ηλεκτρονικής τάξης.

Από την Κοσμητεία

 

Αγαπητές/αγαπητοί συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε κατά τη φετινή χρονιά η Σχολή αντιμετώπισε έντονα προβλήματα και δυσλειτουργίες στα συστήματα κεντρικής ψύξης και θέρμανσης. Κατά τη χειμερινή περίοδο η θέρμανση λειτούργησε με 20ημερη (και πλέον) καθυστέρηση και με πολλά προβλήματα λόγω έλλειψης κεντρικού προγραμματισμού κατά το έτος 2022-2023 για τη συντήρησή της, παρά τις απαραίτητες ενέργειες που είχαν γίνει από την Κοσμητεία της Σχολής μας.

Το ίδιο συμβαίνει και αυτή την περίοδο με την ψύξη. Δυστυχώς οι κεντρικές μονάδες έχουν καταστραφεί και δεν υπάρχει τρόπος συντήρησής τους παρά μόνο αντικατάστασης. Με συντονισμένες ενέργειες της Κοσμητείας και Εποπτείας της Σχολής, τη βοήθεια της Διοίκησης του Ιδρύματος αλλά και παρέμβαση του Πρύτανη προσωπικά βρέθηκε λύση και η ψύξη θα λειτουργήσει το αργότερο (ελπίζουμε) μέχρι την έναρξη των εξετάσεων.  Δυστυχώς, όμως, ο καύσωνας πρόλαβε τις εξελίξεις. Η εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται μία από τις θερμότερες της περιόδου.

Ως εκ τούτου τα μαθήματα αυτής της εβδομάδας θα διεξαχθούν εξ αποστάσεως. Η αντικατάσταση του κεντρικού συστήματος ψύξης της Σχολής μας εντός των ημερών θα δώσει λύση σε ένα πρόβλημα που συνεχώς αντιμετωπίζει η Σχολή μας τα τελευταία χρόνια.

Με εκτίμηση,

Δ. Δρόσος
Καθηγητής
Κοσμήτωρ Φιλοσοφικής Σχολής
ΕΚΠΑ